Ker se mi enostavno ne ljubi pisati romanov, objavljam nekaj preprostih, a vendar kulinarično zanimivh receptov ter idej za serviranje. Se opravičujem za slabšo kvaliteto fotografij, vse fotke so namreč narejene s telefonom.
Svinjske zarebrnice ter bučkina nabodala z žara. Dekoracija iz sesekljanega peteršilja in drobnjaka. Na koncu prelito z olivnim oljem.
Špinačna kremna juha s popečenimi maslenimi kruhki. Okrašeno s tremi tankimi rezinimi parmezana
Goveji file z žara z maslenim stročjim fižolom ter krompirjem iz pečice
Srnine zarebrnice v omaki s solato iz mariniranega kitajskega zelja, dim sum polnjen s sojinimi kalčki in gobami. Rezine sladkanega korenčka za okras.
Preprost obogaten zajtrk. Tunina v oljčnem olju iz konzerve, rezine svežega paradižnika. Prelito z balzamičnim kisom in okrašeno s trakci bazilike.
Natančnejši recepti za zainteresirane nadobudne kuharje pa v morebitnih komentarjih.






Mmmmmm :)
OdgovoriIzbriši